perjantai 1. syyskuuta 2017

Nahan grillaus

Perjantai-ilta 21.45


Eilen lähdimme seikkailemaan läheiselle rannalle, joka ei sitten ollutkaan ihan niin lähellä kuin luulimme. Kävelimme jonkin matkaa kunnes löysimme suhtkoht hyväkuntoisen rannan, heitimme vaatteet ja reput hiekalle ja suorastaan juoksimme mereen. Merivesi yllätykseksemme oli lähes yhtä lämmintä, kuin ilmakin. Ei siis pahemmin virkistänyt oloa. Kokeilimme kävellä syvemmälle mereen, mutta se jatkui matalana monta kymmentä metriä. Loppujen lopuksi löysimme joitain viileitä kohtia, joihin teki mieli vain jäädä seisomaan pidemmäksikin aikaa. 
n. parin tunnin pulikoinnin jälkeen vilkaisimme toistemme selkiä ja punoituksen huomattuamme totesimme, että on varmasti parempi lähteä hotellille päin. 





Illalla katselimme vielä auringonlaskua.



Tänään kävimme Hin Lat vesiputouksella. Siellä oli kivoja polkuja, jotka veivät temppeleille ja vesiputoukselle. 
Kävimme myös polvistumassa Buddhan edessä tapojen mukaisesti.










Päädyimme vuokraamaan skootterit kulkemisen helpottamiseksi.



 Kävimme myös toisella vesiputouksella keskemmällä saarta, vuoren juurella. Sieltä ei tullut juurikaan kuvia otettua, sillä siellä oli enimmäkseen vain zipline-ratoja, eikä niinkään minkäänlaisia polkuja. 

Kävimme myös Monkey Show nimisessä paikassa. Siellä oli pieniä apinoita jotka kiipesivät käsiämme pitkin istumaan joko olkapäille tai selänpäälle. Hieman kävi loppujen lopuksi kaduttamaan paikan "tukeminen" sillä huomasimme nopeasti, että apinat olivat kaulapannoista kiinni lyhyissä ketjuissa. Teki vain mieli ottaa jokainen mukaan, ettei niiden tarvitsisi olla siellä enään.
Myös isoja lintuja (kuten esimerkiksi kotkia ja riikinkukkoja) pidettiin pienissä häkeissä, joissa ei ollut oikeastaan ollenkaan tilaa lentää. Häkit olivat muutenkin todella karun näköisiä. Pieni apinavauva vei kuitenkin kaikkien sydämen.





Tämän jälkeen kävimme vain syömässä lähimmässä ravintolassa ja shoppailemassa 7elevenissä aamupala tarvikkeita.



Nyt vaan iltapesulle ja nukkumaan tai ainakin makoilemaan sänkyyn.

-Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimesiä viedään

Torstai 7.12. Eipä oo enään ollut kauheasti blogin päivittelyn arvoisia tapahtumia tällä reissulla, joten päätin tälläsen pikapäivityks...