keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Merielämää

Keskiviikko ilta 22:00

Toissapäivänä kävin Phaeng vesiputouksen viewpointilla kattomassa auringonlaskua. Ylös kapuamiseen meni kutakuinkin puolisen tuntia, eli ei paha ollenkaan maisemaan nähden. Yhden putouksen kohdalla viewpointista kertova opastuskyltti sanoi, että matkasta on enään 200 metriä jäljellä... ei se kyllä siltä tuntunut. Viewpointille päästyäni olin hikisyyden lisäksi myös todella hengästynyt. Maiseman nähtyäni kuitenkin päätin sen olevan sen arvoista. Siinä auringonlaskua odotellessa hengityskin tasaantui.




Käytiin myös illalla hieman juhlimassa. Mentiin ensin Slumber Party Hostel & Bar -nimiseen paikkaan ja pelasimme beerpongia. Työntekijät siellä olivat todella mukavia (ja löytyi yksi komeakin ;)..). Sieltä lähdimme Haad Rinin rannalle Drop In Bar -nimisen baarin järjestämiin rantabailuihin. Kävin myös hyppimässä hyppynarua (kyllä, se on tulessa). 


Slumber Partyn yksi työntekijöistäkin kävi välissä kysymässä onko kaikilla varmasti hauskaa. Drop In baarin työntekijät olivat myös todella mukavia ja juttelivat niitä näitä juomia tilatessa. Suosittelen siis näitä kahta baaria kaikille, jotka pitävät hyvästä asiakaspalvelusta.
Ilta oli kaikenkaikkiaan hauska ja onnistunut, kerrankin.

Tänään käytiin Ko Ma nimisellä rannalla kokeilemassa snorklaamista. Alkuun jännitti tosi paljon kun mietti vaan koko ajan, että mitä sieltä oikeen tulee vastaan, mutta loppujen lopuksi oli tosi hauskaa ja mielenkiintoista. Löydettiin meren pohjasta kaikenlaisia elukoita ja annankin tällä kertaa oikeastaan kuvien kertoa enemmän.




         




Löydettiin myös tällänen kiva pikku simpukka. Oisin tuonut tuliaisina, mutta oli niin levän peitossa, että sit olis kaikki ihan likasena. Sää ei ehkä ollut mitä parhain, mutta tämä oli sellainen päivä josta todella nautin! 

Nyt loppu ilta vaan makoillaan ja katsellaan sarjoja/leffoja. Huomenna taas jatketaan matkaa eteenpäin!

-Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimesiä viedään

Torstai 7.12. Eipä oo enään ollut kauheasti blogin päivittelyn arvoisia tapahtumia tällä reissulla, joten päätin tälläsen pikapäivityks...