maanantai 28. elokuuta 2017

Konefiiliksiä

Maanantai yö 28.8.

Nyt ollaankin jo matkalla Bangkokiin. Lentokoneesta tätä blogitekstiä kirjottelen.

Lähdössä oli sekä haikeat, että innostuneet fiilikset. Minä ja Minttu oltiin meillä yö ennen lentoa.

Päivällä sitten ennen lentokentälle lähtöä, kun piti sanoa heipat äidille ja isille niin tuli kyllä pieni suru puseroon. Koneessa kuitenkin oli enemmänkin innostunut ja ehkä jopa hieman jännittynyt olo. Tuntuu edelleen epärealistiselta, että matka jota ollaan odoteltu jo puolisen vuotta on vihdoin täällä.

Tällä hetkellä matkaa on jo 4h takana, eli siis 5,5h vielä edessä. Pikkusen alkaa jo pylly puutua, mutta se on sen arvosta. Lennetään tällä hetkellä Uzbekistanin kohdilla. Parit leffatkin keritty jo katsoa.

Kun varasin meille hostellia tajusin vasta jälkeenpäin, että olemme Bangkokissa vasta 29. päivän puolella, 28. päivän sijasta. Yritin sitä Airbnb:n sivuilla jo muuttaa, mutta muutospyyntöön ei vastattu. Laitoin myös kahdesti viestiä majoittajalle ilman mitään vastausta. Saa nähdä miten käy kun päästään perille, mutta toivotaan kuitenkin parasta. Tällä hetkellä kuitenkin jännitetään, onko meillä sittenkään yöpaikkaa ensimmäiselle yölle. Kuitenkin muiden matkaajien blogien perusteella hostelleja löytyy kyllä melkein joka nurkan takaa, joten pysytään positiivisina.

Tässäpä taisivat olla tämän hetken ajatukset, joten nyt vaan takaisin leffojen pariin ja päivitellään taas Bangkokin päässä.


-Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimesiä viedään

Torstai 7.12. Eipä oo enään ollut kauheasti blogin päivittelyn arvoisia tapahtumia tällä reissulla, joten päätin tälläsen pikapäivityks...