perjantai 27. lokakuuta 2017

Pilvenpiirtäjiä

Perjantai-ilta 27.10.

Nyt on Malesian kautta Singaporeen saavuttu.
Kuala Lumpurissa oltiin 4 yötä ja käytiin seikkailemassa aikalailla ympäri kaupunkia. Uber oli paras ja halvin kulkutapa. 
Käytiin ensin Petronas Twin Towers:ssa. Siellä mentiin ensin tornien välissä sijaitsevalle sillalle kerrokseen 41, jonka jälkeen jatkettiin nousua kerrokseen 86. Vähän jännitti niin korkealla, mutta maisemat oli kyllä kieltämättä todella upeat. Loppu ilta menikin aikalailla kauppoja kierrellen jättimäisessä kauppakeskuksessa tornien yhteydessä.



Kerros 41.




 Kerros 86.

   


Maisema hotellimme ikkunasta.

Seuraavana päivänä käytiinkin vilkaisemassa Batu-luolia.
Se on hindujen pyhä paikka, joka on Kuala Lumpurista n. 13km pohjoiseen. Luolien sisällä on hindutemppeli, jota käytetään erilaisiin juhliin.


Edessä oli vielä 272 portaan nousu.



Tänään sitten saavuttiinkin Singaporeen. Otimme bussin Kuala Lumpurista (KL central), yhtiön nimi oli Nice bus. Matka kesti n. 7h ja se kuluikin aikalailla nukkuen ja musiikkia kuunnellen (unohtamatta rajatarkastuksia ja maahantulo hakemuksen täyttelyä). Perille päästyämme huomasimmekin nopeasti kaupungin siisteyden, niille ketkä eivät tienneet, roskaaminen on täällä laitonta ja siitä voi saada jopa 1000 dollarin sakot. Roskaaja voidaan myös määrätä keräämään roskia kadulta.
Täällä on kyllä vaikka minkälaista rakennusta, niin pilvenpiirtäjistä hieman matalempiin, mutta arkkitehtuurisesti upeisiin kiinteistöihin. Kävimme jo vierailemassa Helix-sillalla ja Marina Bay:ssä, sieltä jälleen kerran oli upeat näkymät.



Sama illalla 


Helix-silta


Nyt oikeastaan loppu ilta makoillaan, koko päivän liikkelläolon jälkeen ja kerätään energiaa, jotta jaksetaan huomenna seikkailla ympäri Universal Studios. Vielä olisi tehtävänä löytää edulliset lentoliput seuraavaan kohteeseen, Jakarta.

-Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimesiä viedään

Torstai 7.12. Eipä oo enään ollut kauheasti blogin päivittelyn arvoisia tapahtumia tällä reissulla, joten päätin tälläsen pikapäivityks...